mandag 4. juli 2011

26/52 Ro

Er ikke så ofte jeg føler meg så rolig som når jeg kan sette meg godt tilbake i sofaen med en kopp te =)
Det gjør heller ikke noe når koppene er så fine som disse som jeg kjøpte på Indiska!

Her kan du også se andres bidrag til "Ro" =)
Leif Harboe: Ro
Anne: Ro
Vibeke Prestmo Valestrand: Keip
Geir Ertzgaard: Calm
Jelrik Nylund-van Berkel: Enjoying calmness
Yngve Thoresen: Elegance

7 kommentarer:

 1. Også jeg som trodde det var en tekopp fra en helt annen tid. Men nydelig var den lell. Og utsnittet er behagelig. Duse farger. Elegant. Te gir i alle fall mer ro enn kaffe.

  SvarSlett
 2. Mmmmm! Te er min drikk nr 1. Og, som jeg jo har vist i et tidligere X/52-innlegg, så er jo tekrus noe jeg ikke helt kan få nok av.
  Et nydelig bilde som, for en te-mann som meg, virkelig treffer spikeren midt på fingeren når det gjelder å "male" en stemning av ro. Rart jeg ikke kom på dette selv :-)

  SvarSlett
 3. Og klart når en slenger rumpa neppå for å innta denne gode kopp med te, da trenger en ro :-) og finner ro :-)

  SvarSlett
 4. Ja, de gangene jeg drikker te, er det som regel for å lene meg tilbake og finne roen, så dette var stilig motivvalg til temaet. Pent var det også :)

  SvarSlett
 5. Hehe, jeg måtte gå for en rask løsning denna uka, og håpa at ingen andre hadde tatt samme motivet. Jeg hadde jo ikke nett for å sjekke, men nå er jeg oppe og går på den fronten igjen! Noen ganger er det enkleste det beste :)

  SvarSlett
 6. Rask løsning eller ei. Jeg syntes det var veldig fint. Også like jeg komposisjonen i bildet. Kanten leder øyet rundt i bildet, og fokusområdet er selvsagt blomsten på det som åpenbart er et veldig pent teglass(?).

  Flott levert som vi så ofte sier.

  SvarSlett
 7. Veldig treffende tema, og et fint bilde med fin dybdeskarphet eller mangel på det. Kan si meg enig i det med en god kopp varm.... kaffe. Te på denne tiden av døgnet er en garanti for våkenatt.
  Hastebilde? Kanskje vi ser det på at det mangler det krystallskarpe punktet, men hvorfor skal alt være teknisk riktig? Dette bildet har andre kvaliteter.

  SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D