onsdag 20. juli 2011

HDR 2

KariholaJeg var ute og gikk tur og fant ut at jeg skulle prøve meg på HDR igjen. Uten stativ. Igjen. Lærer aldri..
 Tok det ikke med meg, for det var jo egentlig ikke sånne bilder jeg sku ta.. Men dette er satt sammen av 4 eller 5 bilder, så synes det blei rimelig bra selv om jeg ikke brukte stativ?!
Jeg kunne kanskje gjort det litt mer spennende med kontrastene, men det var dette som var mest likt virkeligheten. Jeg prøvde meg litt frem med innstillinger på kameraet, men jeg kan rett og slett for lite.
Hadde vært morsomt å tatt et kurs eller noe, men er sikkert ikke så mye sånt for Olympus. Det er jo ikke akkurat det mest populære merket.
Learing by doing får jeg vel heller gå for. Og kjøpe meg et nytt objektiv. Har sååå løst på det nå, så det blir nok neste lønning! =)

Er det noen som har tips til et objektiv som er lurt å kjøpe, vær så snill å si ifra. Har tenkt litt på en zoom for å få bra makrobilder uten å gå for nærme ting (Olympus har feks en 50-300 som tilsvarer 100-600 siden det er four thirds). Har lånt en sånn av bror som jeg fikk tatt fine bilder av fugler og sånt som flyr så fort man kommer litt nærme, og likte det. Eksempelbilde
Men det er kanskje greit å ha en makrolinse isteden?

2 kommentarer:

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D