mandag 18. juli 2011

28/52 Eventyr


Siden jeg gikk tom for strøm på kamera i går (og i tillegg sovna jeg på sofan) ble det et litt forsinket bidrag i dag. Her ser dere teskje-kjerringa før hu ble gammal, altså teskje-jenta! =)

Flere bidrag i uke 28, eventyr kan dere se HER =)

Ha en fin mandag, alle sammen! 

7 kommentarer:

 1. Hipp hopp! Det tror e må vær den fineste utgaven av teskjekjerringa, nei e meina selvfølgelig teskjejenta e noen gang har sett. Lita, men like fullt stor nok :)

  SAJ

  SvarSlett
 2. Det som var imponerende her, er at jeg ikke klarer å se noen feil i refleksjonen til teskjejenta. Å få til en sånn løsning uten at det virker syrisk er godt gjort. Ellers var det jo et morsomt bilde da! Der smilte jeg i skjegget jeg bare tidvis har, gitt.

  SvarSlett
 3. Hehe, om du ikke ser feilene skal jeg ikke røpe de heller ;) Har aldri prøvd meg på å lage refleksjoner før, men synes det gikk alright, selv om det helt sikkert finnes mange mye bedre måter å gjøre det på =)

  SvarSlett
 4. Du - dette var bra! Til og med speilbilde av henne i gulvet.

  Hun hadde det veldig fint og moderne, Teskjekjerringa, da hun bare var ei Teskjejente.

  SvarSlett
 5. Morsomt og godt laget! Refleksjoner er vanskelige å manipulere, men synes du har klart det veldig bra. (Jeg skal heller ikke røpe de små detaljene som avslører, men den som leter finner. :)).

  Her er et godt eksempel på hvordan det ikke skal gjøres. Med dertil morsomme parodier.

  SvarSlett
 6. Yngve: Hysj ;) Ja, så den for litt siden, haha. Men er ikke lett å lage gode refleksjoner nei. Har aldri redigert så veldig mye at jeg har trengt det før, detta var første gangen. Men det kommer kanskje =)

  SvarSlett
 7. dette var morsomt Pine;O) Trekker godt på smilebåndet over teskjejenta og der flott speilbildet. (og jeg er ikke så glad i "store"manipulasjoner jeg, så at jeg falt for dette er uvanlig til meg å være;O) Helt herlig glimrende løst uketema, blir jo rent gla så "applaus";O)

  Fortsatt god sommer;O)))

  SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D