søndag 26. juni 2011

25/52 Midtsommer

"Vi har jo alle våre bilder av sommer og sol, men hvor blir den av? Midtsommer betyr samtidig et vendepunkt, hvor vi går fra lys til mørke (skjønt om lenge), noe som innebører en kontrast og et skifte. Hvordan kan dette avfotograferes i reportasjeform?"

Bildet mitt følger ikke oppgaven så bra denne uka. Det ble ikke akkurat reportasjeform, bildet har heller ikke så mye om lys og mørke å gjøre heller, men et vendepunkt.
Bildet symboliserer mitt eget vendepunkt, det å røske opp alle røtter og dra til et helt ukjent sted.
Et sted jeg ikke kjenner noen eller noe, bare ta med det jeg har og dra.
Jeg følger min egen sti, og her ser dere stien min som fører meg mot en skyfri himmel. Hva som venter der borte bak neste sving vet ingen, men det ser ganske grønt og fint ut herfra =)

Flere løsninger på oppgaven finner dere etterhvert HER, jeg er ganske spent på hvordan de andre har løst den. Kjenner jeg har mista litt av fotognisten i det siste. Unnskyld! Men den er i ferd med å komme tilbake. Til fredag får jeg endelig leiligheten min, da skal jeg ikke flytte mer på evigheter! Endelig skal jeg slippe å bo i esker. Endelig kan alt pakkes ut og få sin faste plass. Endelig skal jeg få meg noe som er bare mitt!
Og det var dagens digresjon.. :P Poenget var det at da slipper jeg å gå rundt i demotiverende rot hele tiden. Å ha det koselig rundt meg gjør meg mer inspirert til å lage noe fint. Så det blir jo på en måte et vendepunkt det og, å få inspirasjonen tilbake! =)

4 kommentarer:

 1. Så fin tankefullt innlegg. Mange er redd for nye ukjente ting bak svingen, men du kjörer alltid på med iver :) stå på babe! Kris

  SvarSlett
 2. Var ute på en lignende sti tidligere idag. Flott bilde, med god tekst til. Hva som venter rundt neste sving vet man aldri, men på denne stien kan det ikke være annet enn noe fint.

  SvarSlett
 3. Syns da dette ble en reportasje fra noen som er underveis, jeg :-)
  Deilig bilde fra det som vireklieg er typisk midstommer - med en litt rotete og nedgrodd sti som fører et steds hen.
  Gratulerer med nytt hjem!

  SvarSlett
 4. Syns dette var skikkelig bra jeg. Super komposisjon, stien som leder fint inn i bildet, og skaper god dybde, som resulterer i ett pent bilde. Og så har du jo så flott og tankevekkende tekst også til. Veldig bra. :)

  SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D