søndag 8. mai 2011

18/52 Portrett på en benk

Etter noen uker med fri kommer det nå et nytt xx/52 innlegg! =) Det var Line (ikke meg, en annen :) som fant på ukens oppdrag som er "Portrett på en benk". En litt mer fast oppgave enn det har vært de andre ukene jeg har vært med. Kriteriene er at det skal være et menneske på en benk i svart/hvitt. Veldig utfordrende og også det å finne ut hva som kan betegnes som portrett og ikke.

Her er andre bidrag til ukesoppdraget:
Jelrik Nylund-van Berkel: HC Andersen
Anne Ueland: Don't Tickle me
Vibeke Prestmo Valestrand: Mer enn en benk

7 kommentarer:

 1. Jeg tenker som så at portrett ikke trenger å være et ansiktsbilde. Et portrettprogram på fjernsyn f.eks, skal vel vise helheten av en person, eller et inntrykk av personen. Du har person, du har benk, du har svart-hvitt - alle krav oppfylt, og alt sett gjennom dine linser :)

  SvarSlett
 2. Super komposisjon og veldig fortellende bilde, med den undrende unge damen på benken. Flott løst og flott bilde :)

  SvarSlett
 3. Hei Line, hyggelig du kaster deg på bølgen igjen :-) Fint å se et bilde hvor man er kreativ med vinkling og kommer nedenfra. Jeg likte godt de kurvede linjer i benken som passet flott til modellens posisjon på benken. Fint portrettbilde!!

  SvarSlett
 4. Den hvite benken og den mørke bakken passer veldig bra sammen. Dette er absolutt et portrett, så det trenger du ikke bekymre deg for. Flott bilde!

  En ting jeg kanskje liker mindre er nok heller bakgrunnen på denne bloggen. Det blir rett og slett veldig forstyrrende for min del. Spesielt når det er bilder det handler. Tekst er også vanskelig å lese i kaoset av farger synes jeg.

  SvarSlett
 5. Line: Dette er portrett! Og et kjempeflott portrett er det også. Liker at du har fått med en tankefullt, kanskje litt frustrert, kanskje litt sur/sint person som er skikkelig uttrykksfull,... det gir rom for tolkninger og det er meget bra å få til i et portrett. Flott posisjon og vinkel, som Jelrik skriver. Hvit benk og mørke kontratsre= Kjempestilig og flott løst ukesbidrag.

  Og Siden Yngve allerede har sagt det, så må jeg bare si at jeg har tenkt det sammen hver gang jeg er inne her...jeg blir helt ør i hodet pga alle de sterke fargene i bakgrunnen....sorry, men det er utrolig forstyrrende og jeg sliter veldig med å samle meg om å skrive og lese.....og det er jo kjipt for deg om det er flere enn oss som tenker det samme,..så bare et tips og greit å bli gjort oppmerksom på det. kommer selvsagt til å fortsett å kommentere uansett om du beholder det eller ei,..men loov å hååååpe;O))))

  Ha en Flott uke Line & lykke til med Ukesoppdraget;O)))

  SvarSlett
 6. Det var et artig portrett.Man kan nesten "høre" modellen din tenke. Flott levert!

  SvarSlett
 7. Hehe, vet den er litt eplepsi-fremkallende, men den er jo så kuuuul :P
  Tenkte å bytte, må bare få satt meg ned en dag. Plutselig ;) Må bare bli ferdig med alt eksamensmas og flyttegreier, og komme meg i orden =)

  Takk for gode tips og ros =) Tror nok modellen tenker med frustrasjon på eksamenene som vi har i morgen og overimorgen! ;)

  SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D