torsdag 28. april 2011

Norsk naturVakker fjord og fjell

Fjord og fjell igjen - roadtrippa tross alt Vestlandet :P

Norsk natur er nydelig, dere! Husker ikke hvor dette bildet er fra, men det er tatt på strekka Bergen - Ålesund :P

Og jammen er det ikke pent i Nummedalen og! Dette er bare en halvtime-times tid nordvest for Kongsberg (vi kjørte fra Kongsberg til EKT Langedrag, som dere ser på de neste bildene).

Her er Varg, en tam ulv på ca 10år

Og en gaupe til slutt, tror dette er yndlingsdyret mitt! Nydelige skapninger!

3 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder. Falt totalt for nr 3 nedefra. For en dybde. vakkert! Du er jo kjempeg´flink jente;O))) Blir s glad over å finne helnorsk natur i en så flot serie som dette! well done. Gauoa er jo bar helt utrolig nydelig!

  Ønsker deg en flott uke og lykke til med kontraster;O)

  SvarSlett
 2. Det er så typisk Norsk, det er så flott en natur at det tar nesten helt pusten ut av en faktisk. Synd dette landet er så sabla dyrt å feriere i, hvis ikke tror jeg jammen bilturer her til lands hadde blitt mer av i den lille familien min, men litt har jeg da sett jeg også :-)

  Gaupa!! har du sett noe så vakkert et dyr, veldig enig med deg der ja, smidig, elegant og lekker. Minner litt om de store kattedyra i Afrika, og dem har nok fasinert meg til alle tider.

  Kontraster i X/52 i dag, og jeg er helt tom i hjernen, bare sånn halveis motivert også desverrre, en får se hva en finner på... :-)

  Anneklem til deg.

  SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D