lørdag 9. april 2011

14/52 Huset med det rare i

Først må jeg si det at det er ikke akkurat så mye spennende i "huset" mitt, også kalt rommet. Bor jo i studentbolig akkurat nå, og om en uke flytter jeg hjem til mor. Vanligvis har jeg jo utrolig mange rariteter hjemme, men siden jeg bare skulle bo her i 3mnd har jeg ikke giddi å dra med meg så mye hit.
Men har jo noen få ting som jeg har skaffa meg mens jeg har bodd her, da =)

Fant detta skiltet ute. Elsker det! Det skal være med meg lenge! :D Nå står det og peker mot utgangsdøra mi, for turen begynner jo når man går ut døra hjemme?!
(Og nei, jeg har ikke bøffa den fra nor turløype, som sagt bor jeg i studenthybel, og her er det mange andre som liker å stjæle skilt og sånt (tydeligvis) . Spesielt på fylla kan jeg tenke meg. Så jeg fant den på utsida her. Nå min! :) )

 Legger ved elefanten min og, fordi jeg syns den er perfekt på badet mitt sammen med (en brøkdel av) smykkene mine =) Den fant jeg ikke på utsida her, men plukka den med meg på en snabbtur til Oslo. Den er å få tak i på Indiska, også kosta ikke så mye, rundt 100 lappen synes jeg å huske =)

Kan ikke påstå at bildene mine er så veldig gjennomtenkt denne uken, jeg er midt i eksamenskjøret (2 down, 2 to go!), og prøver å konse mest mulig om det. Der blir jo noen avsporinger, men gjør mitt beste for å konse om stoffet. Neste er patologi, den er ganske stor, så blir slit de neste dagene.

Er ferdig med eksamenene til torsdag, og fredag morgen drar jeg på ferie, biltur i Norge. Ferden går fra Kongsberg, til Bergen, snarvisitter innom Ålesund og Kristiansund, så blir det Trondheim og Oslo til slutt. Derfor blir det nok et par uker til jeg poster innlegg igjen. Men jeg kommer sterkt tilbake med finfine feriebilder og løsninger på nye xx/52 oppgaver!

I mellomtida kan dere sjekke ut de andre løsningene på denne oppgaven!
Ståle Ertzaard: Krus i hus
Line Storlid: Weird things in my house
Anne Ueland: Happy Moon
Sonja Middelhuis: Rar pynt
Jelrik Nylund-van Berkel: The Old Violin
Anne: Eggstokker på utstilling
Yngve Thoresen: The Old Typewriter
Randi Lind: I huset Mitt
Eller så er alle samla HER 

10 kommentarer:

 1. Herlig løst uketema;O) Kreativt og morsomt funnet på;O)

  ( Og jeg digger elefanten din og, spørs om ikke det blir en sånn på både mor og datter her i huset....som begge slenger smykker, ringer etc rundt overalt untatt i smykkeskrinet der de skal være..;O)))

  SvarSlett
 2. liker at perleøredobbene henger strategisk plassert under halen på elefanten, og ser ut som noen sinnsykt store elefantballer :D

  SvarSlett
 3. Gjett hvorfor jeg hang de der da ;D

  SvarSlett
 4. Nå vet vi hvorfor folk ikke finner turstiene. Skiltene henger i studentbolig ;-)) Jeg hadde i studenttiden også en stund hvor jeg ble opptatt av skilt så hadde noen liggende på rommet mitt.

  Også elefanten da. Den likte jeg. Skikkelig rosa og fin.

  Søte bilder!

  SvarSlett
 5. Ut på tur, aldri sur. Og helt klart, turen starter på vei ut døra hjemme. Artig løsning av temabildet dette, tøft! :)Skikkelig stilig den rosa elefanten også, skulle gjerne hatt en slik på badet til å henge øredobber etc. på :)

  SvarSlett
 6. Har ingen problemer med å forstå hvorfor du falt for det skiltet. Så da har du fått deg tursti på rommet? :)

  SvarSlett
 7. Kjempestilig å ha denne inne! Ut på tur - i huset. Fin vinkel i bildet! Jeg fant også et skilt ute nesten under torva en gang. "HØYSPENNING - livsfare" står det på det - med rødt lyn og allting... Vurderte å henge det over sengegavelen til mannen min - for morro skyld, men lot det være=D

  SvarSlett
 8. Ojjj Line, dette har jammen sklidd rett hjem heimen her også, og budskapet likte jeg jo kjempegodt som du forstår, hærlig hærlig!!!

  Anneklem

  SvarSlett
 9. Skikelig artig! Tror det kunne vært solgt sånne skilt jeg. Hvem vil ikke ha en påminnelse om at turstien ligger der og venter? Stilig rosa elefant. Takk for titten :)

  SvarSlett
 10. Hihi, må nok lage meg noen stier inne også noen ganger :P Er ikke alltid like ryddig av meg, for å si det sånn ;)

  Høyspenning livsfare var jo ganske morsom den og. Pynte opp sikringsboksen med, for eksempel? =)

  SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D