søndag 28. august 2011

34/52 Natur

 Nature's way.. Sånn går det når man reiser vekk. Det var godt med en liten ferie, men blomstene mine synes ikke det var like godt. Bortsett fra orkideene, da, de stortrives :)
Liker igrunn detta bildet litt også, der alt er ute av fokus. Vet ikke helt hvorfor.

Andre bilder til ukas tema finner du HER :)

3 kommentarer:

 1. Tenk at forfall kan være så vakkert du Line, rene kunsten egentlig sjø, bare en tar seg tid til å betrakte godt og lenge nok :-)

  Fargene, den duse fargepaletten, kanskje det var det du falt sånn for på ditt andre her, det var nå min tanke!!

  God ukestart til deg. Jeg håper dene andre uka etter sommerferien blir hakket bedre å forholde seg til enn den første for jøsses å min det var tungt å ta seg inn igjen.

  Varm Anneklem til Linevennen.

  SvarSlett
 2. Hehe... dette synet har møtt meg mange ganger :) Men jeg har aldri tenkt å bruke det som fotomotiv. Det nederste bildet kan du jo forstørre opp, så har du et flott bilde til å ha på veggen.

  SvarSlett
 3. Flotte bilder, Line. Visne blomster har sin egen skjønnhet, og den har du helt klart fått med her. Jeg liker også det nederste bildet veldig godt, men tror kanskje jeg ville hatt en knopp eller noe i fokus. Slik det er nå finner ikke øynene noe sted å begynne å "lese" bildet. Vanskelig å si uten å kunne se alternativet egentlig. Ofte har man også disse "reglene" nettopp for å bryte dem. Det er jo det som ofte gir de mest unike og spennende bildene. Selv om subjektet (dessverre) er altfor kjent også i mitt hjem... :)

  Som Stine sier passer den jo fint til å ha på veggen, nettopp fordi det ikke er noe fokus som distraherer.

  SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D