mandag 15. august 2011

Fotokurs!

Jeg har meldt meg på fotokurs i Kristiansund, så lørdag den 10 sept skal jeg på skolebenken en hel dag! Kursene jeg har meldt meg på er "Grunnkurs fotografi fra A til Å" og "Avansert Photoshop".
Jeg tar jo veldig masse bilder, og føler selv jeg har et øye for komposisjon og motiv. Men jeg har aldri hatt noe ordentlig kurs. Alt jeg gjør er selvlært. Så derfor tenkte jeg at et grunnkurs kanskje ikke er så dumt. Kanskje lærer jeg meg å bruke kameraet på en bedre måte, også?!
Avansert photoshop er den jeg er mest spent på egentlig. Hvor avansert er avansert? Kan jeg nok til å få noe ut av kurset? Dama jeg snakka med sa jeg kunne melde meg på kurset som er kvelden før, Introduksjon til Photoshop, men jeg tror kanskje det blir litt for basic for meg. Jeg har jo hatt PS i hvertfall 5 år, og brukt det endel.
Så da blir det spennende å se hva jeg lærer, kommer nok til å dele endel her!

Nå er xx/52 i gang igjen også, etter en liten pause. Vi begynner der vi slapp med mitt tema "Onkel reisende Mac" som avsluttes til søndag. Blir spennende å se hva de andre finner på!

2 kommentarer:

 1. Så moro, Line. Jeg har lenge hatt lyst til å gå på diverse kurs. Tror jeg sitter i omtrent samme båt som deg, hvor jeg er veldg usikker på hva jeg får igjen for det. Jeg har lekt meg med PS omtrent like lenge som deg, men lærer noe nytt hele tiden. Det samme gjelder også fotograferingen, det er alltid mer å lære! Jeg leser mye bøker og blader innenfor foto, og selv om det mye går igjen er det alltid noen gullkorn som får meg til å løpe etter kamera eller pc'en for å teste selv.

  Jeg har nå publisert innlegget ditt på nytt på X/52, så håper jeg vi mange deltakere med denne uken. Jeg gleder meg til å se hva som dukker opp.

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg fant ut at jeg ikke taper noe på å prøve i alle fall. Kommer helt sikkert til å se noen lyspærer i løpet av den dagen :)
  Jeg tror faktisk det er endel fotointerreserte her, du har jo Nordic Light som er her hvert år. Fikk ikke med meg i år, men gleder meg til neste år!

  Det er flott, det blir spennende å se! Ha en fin uke! =)

  SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D