torsdag 17. februar 2011

Maurenes verden

Har dere noen gang tenkt på hvordan maur ser ting? At alt vi synes er smått, er kjempestort? Vel, her skal jeg vise dere litt hvordan det er! ;)
Legger ut bildene to og to, uredigert og redigert. Synes bildene mine blir så gule, så må nok bli flinkere til å bruke hvitbalanse. Husk at du kan se bildene større ved å trykke på dem :)


Snø! Veldig mørkt bilde, har forandra på brightness og contrast, and changed the color a bit. Haha, aner ikke hvorfor jeg skreiv engelsk plutselig, men begynte plutselig å tenkte engelsk :PEr ganske fornøyd med bildet, men kunne vært fint å ta bilde av noen "single" snøfnugg og. Kommer nok til å prøve å finne et fint sitat om snø eller vinter å klistre på etterhvert. 

En ensom rose. Liker veldig godt den blå bakgrunnen, nydelig dyp blåfarge! Er fornøyd med dybdeskarpheten i bildet, måtte ta et par bilder for å få fokuset riktig. Dette er et bilde jeg ser for meg på bursdagskort ala "Gratulerer med 80års dagen!", men fremdeles et pent bilde, da. Fin øvelse, hvertfall. 

 
Denne gangen to roser.  Bildet i seg selv er ikke akkurat billedlig perfekt og alt sånt. Ikke så fint alene, men syntes det ble litt fint med tekst på.


Pearls are a girls best friend! Fikk superfine perler til bursdag/jul av SM, som jeg fant ut at jeg kan ta bilde av. Tok flere bilder, men likte dette best utifra plassering av perler, utsnitt og forskjellig fokus. Tror bildet kunne bli brukt som illustrasjonsbilde, eller også med tekst.

Tok flere bilder, men tenker jeg blogger de i morgen. Kan dere glede dere! Gi meg gjerne tilbakemeldig på bildene. Hva dere liker, hva som ikke er bra, hva som kan forbedres! Selv om jeg har noen meninger, betyr det jo ikke at dere mener det samme! 

1 kommentar:

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D