tirsdag 15. mars 2011

Prosjekt!

Jeg har blitt med på et prosjekt som heter x/52. Ny utfordring hver uke, gjennom hele året. Jeg er jo litt treig, så jeg begynner på 11/52. Temaet for uke 11 har ikke kommet ut ennå, så jeg tenkte at jeg kan jo prøve meg på 10/52, "Forlatte steder". Hvis det er noen fler som vil slenge seg på, så går det ann å melde seg på her: http://www.52uker.org/
Eller så går det jo an å lage egne også. Har sett fler som har 365 days, men tror ikke det er noe for meg. Jeg hadde jo aldri klart å holde meg til noe som skulle gjøres hver eneste dag.
Men nå begynner jeg med dette, først blir det forlatte steder, også håper jeg denne ukens oppdrag kommer snart :)
Dette blir utfordrende og spennende! Må virkelig tenke nytt, virker som om mange av de som er med er mye flinkere enn meg, for å si det sånn! 8)

1 kommentar:

  1. Ikke tenk sånn, vi er alt fra nye amatørerer til noen som har vært i gamet lengre. og dte er jo det som er spennende. og inspirerer;O) Glad over å ha dge med, bare gled deg blir bare moro om du godtar det nivået du er på og lar deg selv utvikle. for dte gjør man. har lært mye allerede og tenk så mange uker vi har igjen,..GØY;O))))

    SvarSlett

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D