tirsdag 25. januar 2011

Ny blogg!

Gratulerer til meg med ny blogg! :D

For å få det sagt med en gang, JEG ER EN AMATØR! Denne bloggen er mest for min egen skyld, for å se om det blir noe fremgang hvis jeg begynner å utfordre meg selv litt mere. Et lite spark i baken til å prøve ut flere ting, kanskje.

Dette kommer til å bli en eksperimentell blogg, der jeg skal (prøve) å gå fra å være en litt klønete amatør som bruker auto-instillinger altfor ofte til å (forhåpentligvis) bli litt pro. Jeg skal prøve meg fram med ulike teknikker, motiver, lyssetting og utstyr. 

Jeg tenkte å lage små oppgaver til meg selv der jeg må utfordre det jeg kan og helt sikkert lese meg frem til lurere måter å gjøre det på. Prøve og feile, rett og slett. Og suksessen blir lagt ut her. Med refleksjoner om hvorfor det gikk som det gikk. 

En målsetting jeg har er hvertfall å  lære meg å bruke manuelle funksjoner mer! Jeg har played it safe altfor lenge nå! Så nå skal jeg daske meg selv på håndleddet hver gang jeg har på auto! Forhåpentligvis ødelegger jeg ikke for mange bilder før jeg begynner å mestre kunsten :)

Jeg kan jo begynne med å fortelle hvilket utstyr jeg har, selv om det ikke er så mye. 

Mitt elskede kamera, en Olympus E-520 (har bare kit-linsa,14-42mm, student!! :c) 

Mine elskede lys, Interfit EX-150 Blitzsett  

Foruten dette har jeg noe "makro"filter jeg kjøpte for en billig penge på dealextreme.com og en fjernkontroll. Jeg sa jo det ikke var så mye! Skal til bror til helga, så da tenkte jeg å låne med meg 25mm og 50-300mm. Den siste kan være morsom å bruke når jeg skal på rally i Sverige om noen uker! :)

Første oppdrag til meg selv kommer i løpet av uka! Det begynner nok ganske basic. Utforsking av funksjoner eller noe, tenker jeg. Skal tenke ut noe bra :) Det er også bare å sende inn forslag til oppdrag til meg! Jeg blir alltid gla for utfordringer. Være det motivmessig, utstyrsmessig eller teknikkmessig! Natti :)


1 kommentar:

Hipp hopp! Så koselig å få tilbakemelding! Tar mot ris og ros med takk! Ha en fin dag :D