søndag 26. juni 2011

25/52 Midtsommer

"Vi har jo alle våre bilder av sommer og sol, men hvor blir den av? Midtsommer betyr samtidig et vendepunkt, hvor vi går fra lys til mørke (skjønt om lenge), noe som innebører en kontrast og et skifte. Hvordan kan dette avfotograferes i reportasjeform?"

Bildet mitt følger ikke oppgaven så bra denne uka. Det ble ikke akkurat reportasjeform, bildet har heller ikke så mye om lys og mørke å gjøre heller, men et vendepunkt.
Bildet symboliserer mitt eget vendepunkt, det å røske opp alle røtter og dra til et helt ukjent sted.
Et sted jeg ikke kjenner noen eller noe, bare ta med det jeg har og dra.
Jeg følger min egen sti, og her ser dere stien min som fører meg mot en skyfri himmel. Hva som venter der borte bak neste sving vet ingen, men det ser ganske grønt og fint ut herfra =)

Flere løsninger på oppgaven finner dere etterhvert HER, jeg er ganske spent på hvordan de andre har løst den. Kjenner jeg har mista litt av fotognisten i det siste. Unnskyld! Men den er i ferd med å komme tilbake. Til fredag får jeg endelig leiligheten min, da skal jeg ikke flytte mer på evigheter! Endelig skal jeg slippe å bo i esker. Endelig kan alt pakkes ut og få sin faste plass. Endelig skal jeg få meg noe som er bare mitt!
Og det var dagens digresjon.. :P Poenget var det at da slipper jeg å gå rundt i demotiverende rot hele tiden. Å ha det koselig rundt meg gjør meg mer inspirert til å lage noe fint. Så det blir jo på en måte et vendepunkt det og, å få inspirasjonen tilbake! =)

lørdag 18. juni 2011

Abstrakt?

Ikke helt, men kanskje litt. En flaske Miller Genuine Draft bobler i hodet mitt. Noen fler, så blir det kanskje veldig abstrakte bilder? God helg!

torsdag 16. juni 2011

Lille billelars

..var ute på skogstur. Og jammen kom ikke jeg forbi og fikk knipsa litt =)

tirsdag 7. juni 2011

22/52 De fire elementer


"I vår verden er vi omringet av de fire elementer: Vann, ild, luft og jord. Disse 4 elementer er så utrolig variabele på hvordan de viser seg til oss. Dramatisk, romantisk, mysteriøs, optimistisk etc etc…
Oppdraget denne uken er: Fang en eller flere elementer i et vakkert bilde!"

I dette bildet fanget jeg ikke luften, men luften fanget motivet mitt.
Jeg var ute og gikk tur en vindfull dag og skulle ta bilde av noen fine blomster. Før jeg visste ordet av det kom det et vindpust og rista hele motivet mitt.
Resultatet ser du her. Får ikke bestemt meg for hvorvidt jeg liker bildet eller ikke. Men det er hvertfall en god illustrasjon på luft. Litt for seint. Som vanlig.

“Give me golf clubs, fresh air and a beautiful woman - and you can keep the golf clubs and fresh air”
                                                                                - Jack Benny

Flere løsninger på ukens tema:
Naturglede/Randi Lind  Mat og drikke....
Anne Ueland: Fotlandfossen

torsdag 2. juni 2011

Creepy crawly


Ja, de gjemmer seg på de lureste steder. Sitter der og venter på at jeg skal komme og lukte på fine blomsten. Så angriper den! Men jeg lot meg ikke lure denne gangen.