søndag 28. august 2011

34/52 Natur

 Nature's way.. Sånn går det når man reiser vekk. Det var godt med en liten ferie, men blomstene mine synes ikke det var like godt. Bortsett fra orkideene, da, de stortrives :)
Liker igrunn detta bildet litt også, der alt er ute av fokus. Vet ikke helt hvorfor.

Andre bilder til ukas tema finner du HER :)

mandag 22. august 2011

33/52: Onkel Reisende Mac

Jeg tok med en kamerat ut på tur. Men han var litt treig. Alt han ville var å nyte sola. Det var kanskje lenge siden han hadde sett den?

Selv når vi utforsket vakre planter lukket han øynene og nøt solen.

Jeg fikk han med ut på en liten fjelltur da, til en liten mini-Prekestolen. Heldigvis er han ikke så sjenert, han nakenlarsen her!

Jeg får kanskje finne meg en annen turkamerat en annen gang, noen som melder seg frivillig?
Andre bidrag til xx/52 denne gangen kan du se HER =)

mandag 15. august 2011

Fotokurs!

Jeg har meldt meg på fotokurs i Kristiansund, så lørdag den 10 sept skal jeg på skolebenken en hel dag! Kursene jeg har meldt meg på er "Grunnkurs fotografi fra A til Å" og "Avansert Photoshop".
Jeg tar jo veldig masse bilder, og føler selv jeg har et øye for komposisjon og motiv. Men jeg har aldri hatt noe ordentlig kurs. Alt jeg gjør er selvlært. Så derfor tenkte jeg at et grunnkurs kanskje ikke er så dumt. Kanskje lærer jeg meg å bruke kameraet på en bedre måte, også?!
Avansert photoshop er den jeg er mest spent på egentlig. Hvor avansert er avansert? Kan jeg nok til å få noe ut av kurset? Dama jeg snakka med sa jeg kunne melde meg på kurset som er kvelden før, Introduksjon til Photoshop, men jeg tror kanskje det blir litt for basic for meg. Jeg har jo hatt PS i hvertfall 5 år, og brukt det endel.
Så da blir det spennende å se hva jeg lærer, kommer nok til å dele endel her!

Nå er xx/52 i gang igjen også, etter en liten pause. Vi begynner der vi slapp med mitt tema "Onkel reisende Mac" som avsluttes til søndag. Blir spennende å se hva de andre finner på!